Kyrö Lämpökeskus

Tätä on Kyrö Lämpökeskus

Kyrö-lämpökeskus syntyi tarpeesta. Se oli pyynnöstä vastaus niille suomalaisille, jotka haluavat lämmittää kotimaisella polttoaineella. Samalla kotimaisen, uusiutuvan polttoaineen käyttö synnyttää työtä ja toimeentuloa kotiseudulle, sillä tuotteet valmistetaan hyvin pitkälle räätälöitynä ja ammattitaidolla Kyrössä. Jokainen Kyrö-lämpökeskusjärjestelmä suunnitellaan ja valmistetaan jokaisen asiakkaan lämmöntarpeita vastaavaksi. 

Kyrö lämpökeskuksen ydin on ainutlaatuinen syöttö- ja polttojärjestelmä. Polttoaineena Kyrö Lämpökeskuksissa käytetään kotimaisia, uusiutuvia luonnonvaroja. Polttamalla energia-puristetta, haketta, sahanpurua, kuorta, turvetta, biomassaa tai rakennusten purkuosia vähenee merkittävästi myös ympäristön kuormitus. Lisäksi näin tuotettuna lämpö on edullista lämpöä moniin muihin lämmitysmuotoihin verrattuna. 

Kyrö-lämpökeskus on parhaimmillaan vaativissa olosuhteissa. Suomessa on tällä hetkellä käytössä jo yli 200 Kyrö lämpökeskusjärjestelmää. Niiden käyttäjinä ovat kunnat, maatilat, sikalat, kanalat, kasvihuoneet, sahat ja monet erilaiset yritykset. Lue lisää tekemistämme kohteista TÄSTÄ. Tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kartoitetaan, voisiko Kyrö Lämpökeskusjärjestelmä olla ratkaisu myös yrityksellesi.

Prosessihöyry

Vuodesta 2013 lähtien olemme valmistaneet myös kiinteällä polttoaineella toimivia prosessihöyrylaitteistoja.


Lataa tiedosto:

Prosessihöyrylaitos 2MW

Lataa tiedosto:

Prosessihöyrylaitos 1,5MW

Kyrötekniikka Oy | Sahantie 15 | 21800 Kyrö | Puh. 02-7215610  | etunimi.sukunimi@kyrotekniikka.fi
(c)2018, All Rights Reserved